Camping

Slapen op het Shake campingterrein

Een driedaags evenement vraagt om slaapgelegenheid. Speciaal voor Shake is een camping ingericht op het sportcomplex. Overnachten kan dus in tenten die je zelf meebrengt naar het complex. Wij zorgen dat jullie tent het perfecte plekje krijgt. Uiteraard zijn er voldoende sanitaire voorzieningen en zijn er heerlijke vormen van ontbijt, lunch en diner beschikbaar. Ontbijt wordt verzorgt evenals de BBQ op de zaterdag avond. Voor andere hongerige momenten is er de mogelijkheid om te genieten bij onze snackbar.

In het kader van het thema "Expeditie Shake" is ons campingterrein ingedeeld in vier kampen.

 

Veiligheid op de camping

Bij ons staat veiligheid voorop, daarom loopt er vanaf 23:00 uur tot 07:00 uur een heuse bewaker rond om ons van gevaren van buitenaf te beschermen. Daarnaast zijn open vuur en andere brandgevaarlijke toestanden niet geoorloofd. Voertuigen, zoals campers, caravans, vouwwagens, aanhangers en auto's kunnen niet op de camping komen. De organisatie stelt karren ter beschikking om alle kampeermaterialen, bagagetassen en koffers van de parkeerplaats naar het campingterrein te transporteren.

 

Eten en drinken

Onze camping kent een eigen snackbar, met een uitgebreid assortiment gezonde en minder gezonde lekkernijen om de grootste honger te stillen. De snackbar is geopend van het einde van de ochtend tot in de late uurtjes. Hun specialiteit is de service met een Brabantse smile en ze helpen je graag om een keuze te maken uit hun producten.

 

Faciliteiten

Goede douches en toiletten

Dag en nacht bewaking

Telefoon oplaadvoorziening

Opblaasvoorziening voor luchtbedden

Free WiFi

parkeren (niet bewaakt)