Inschrijven voor Shake 2019

Hoe kan ik mijn team Inschrijven voor Shake

Stap 1 verzamel info

Formeer een team bestaande uit minimaal 5 en maximaal 7 heren of dames, een mix van dames en heren is niet toegestaan. Iedereen moet minimaal 18 jaar zijn op de datum van het event.  

Hoe werkt de Inschrijfprocedure

De inschrijving verloopt in vier fase, als volgt: 

Fase 1: Je hebt een volledig ingevuld inschrijfformulier aan ons verstuurt. Pas nadat de inschrijving is ontvangen, nemen wij de inschrijving in behandeling. 

Fase 2: Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst, waarbij tevens het verzoek wordt gedaan om het inschrijfgeld over te maken.

Fase 3: Wij hebben jullie inschrijfgeld ontvangen. Ook hierbij streven we ernaar om dit binnen 48 uur na ontvangst van het geld aan jullie te melden. Hierbij krijg je een e-mail met een links om de opgave van je team af te ronden.

Link: Teamleden opgeven

Verzamel van iedereen naam, geboortedatum, mobielnummer en e-mailadres en vul deze in via dit formulier. Deze gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het event en nimmer aan derden ter beschikking gesteld. Bij iedereen dezelfde gegevens invullen zal tot gevolg hebben dat het formulier niet in behandeling wordt genomen.

Fase 4: Wij hebben een team van de andere sekse die ook in fase 3 is beland, ook hiervan krijg je van ons bericht. Dit is de laatste fase en hiermee is de inschrijving definitief. 

De fases worden doorlopen en op datum bijgehouden in onze administratie. Wij hanteren hierin het beleid dat het team dat als eerste het inschrijfgeld overmaakt, ook als eerste doorgaat naar de volgende fase. Hierbij is niet van belang of je je eerder aangemeld hebt. Als je team fase 4 nog niet heeft bereikt en de inschrijving loopt op het einde, hetzij qua datum of omdat we vol zitten, kan de organisatie besluiten andere factoren mee te laten wegen.

De kosten

Het inschrijfgeld voor Shake 2019 bedraagt € 35,00 per persoon (Optie 1). Hierbij is inbegrepen; deelname aan het toernooi, bezoek van beide feestavonden, twee maal ontbijt en de BBQ op zaterdag. 

Bij optie 2 mag je op vrijdagavond aanschuiven bij de Snack Bush Grill voor een heerlijke maaltijd, verder zit er alles van optie 1 in. Hiervoor betaal je bij inschrijving slechts vijf Euro extra. Optie 2 kost dus € 40,00.

Klik hier om in te schrijven.