Inschrijven voor Shake 2018

Hoe kan ik mijn team Inschrijven voor Shake

Stap 1 verzamel info

Formeer een team bestaande uit minimaal 5 en maximaal 7 heren of dames, een mix van dames en heren is niet toegestaan. Iedereen moet minimaal 18 jaar zijn op de datum van het event. 

 

Hoe werkt de Inschrijfprocedure

De inschrijving verloopt in vier fase, als volgt: 

Fase 1: Je hebt een volledig ingevuld inschrijfformulier en een biografie (waarin je je team voorstelt met tekst en foto) aan ons verstuurt. Pas nadat zowel de inschrijving als de biografie door ons zijn ontvangen, nemen wij de inschrijving in behandeling. 

Fase 2: Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst, waarbij tevens het verzoek wordt gedaan om het inschrijfgeld over te maken.

Fase 3: Wij hebben jullie inschrijfgeld ontvangen. Ook hierbij streven we ernaar om dit binnen 48 uur na ontvangst van het geld aan jullie te melden. Hierbij krijg je een e-mail met twee links om de opgave van je team af te ronden.

Link 1: Teamleden opgeven

Verzamel van iedereen naam, geboortedatum, mobielnummer en e-mailadres en vul deze in via dit formulier.

Link 2: Stel je team voor via "De team biografie"

Om elkaar alvast te leren kennen dien je bij je inschrijving een team biografie mee te sturen. Wij publiceren deze biografie op onze website en social media, zodat andere teams jullie alvast kunnen leren kennen.

Maak een leuk verhaal over je eigen team en teamleden. Waar zijn jullie goed in, benoem je teamleden met zijn/haar sterke punten of kwaliteiten. Probeer hiermee ook je team zo goed mogelijk neer te zetten, zodat andere teams graag jullie match willen zijn.

Zorg voor een leuke foto van je team, daarbij kun je het thema betrekken als je dat wilt.

De leukste biografie levert al punten op voor het overall klassement.

Fase 4: Wij hebben een team van de andere sexe die ook in fase 3 is beland, ook hiervan krijg je van ons bericht. Dit is de laatste fase en hiermee is de inschrijving definitief. 

De fases worden doorlopen en op datum bijgehouden in onze administratie. Wij hanteren hierin het beleid dat het team dat als eerste het inschrijfgeld overmaakt, ook als eerste doorgaat naar de volgende fase. Hierbij is niet van belang of je je eerder aangemeld hebt. Als je team fase 4 nog niet heeft bereikt en de inschrijving loopt op het einde, hetzij qua datum of omdat we vol zitten, kan de organisatie besluiten andere factoren mee te laten wegen.

De kosten

Het inschrijfgeld voor Shake 2018 bedraagt € 35,00 per persoon (Optie 1). Hierbij is inbegrepen; deelname aan het toernooi, bezoek van beide feestavonden, twee maal ontbijt en de BBQ op zaterdag. 

Bij optie 2 mag je op vrijdagavond aanschuiven bij de Wild West Grill voor een heerlijke maaltijd. Hiervoor betaal je bij inschrijving slechts vijf Euro extra.

Inschrijven voor Shake 2018