‘Team 34’

Voor alles is een eerste keer, en zo ook voor BDT (Shake red.). Nieuwkomers dus, maar geen groentjes. Onze teamnaam verwijst naar de hoeveelheid baco voor één avond.

Rick
Normaliter sterspeler van de ploeg, maar helaas iets te letterlijk ‘als een blok voor iemand gevallen’. Zit in de lappenmand, maar ach, we hebben ook een coach nodig. Rick steekt in ieder geval zijn schouders eronder, en we kunnen ook niet zonder (hem).

Reinier
Jonkie van de groep maar daarmee niet meteen minder geliefd (ook niet extra trouwens). Denkt dat die errug goed kan korfballen, maar dat valt nog wel te bezien. Is laatst ook zijn sleutelbos kwijt geraakt, heeft iemand die toevallig gezien? En oja, motto van deze beide mannen is ‘Rick en Reinier drinken samen bier’ tututututeduuuu.

Marco
Abraham van de groep. Heeft denk ik al pijn door zijn hele lichaam als die alleen al aan dit toernooi denkt dus dat beloofd wat. Normaal gesproken de coach maar door de fysieke problemen van zijn broertje dus nu binnen de lijnen.

Vince
Uhhh, ja. Goeie. Ik kan hem eigenlijk niet voorstellen aangezien ik hem niet ken. De enige die hemt kent is Marco maar die was op het moment van schrijven onbereikbaar. Het blijkt dat die niet kan korfballen, en dat die normaal op schaatsen staat. Verder is dit voor ons ook een mysterie.

Maarten
Benadert door de vrrrrrrrrrrrrrrienden uit Nuenen en sla dat maar is af, tututututututudeduuuu. Heeft niet zo zin om op zijn broertje te passen dus dat laat die aan de Abraham over. Is op zoek naar tegenstanders die ook geen zin hebben om te rennen, dat doen we al vaak genoeg.

24 pilsjes nuttigen

Shake teamfoto

Een zaterdag geen gezelligheid is een zaterdag niet geleefd. Hoe lang ook de werk- of schoolweek, op zaterdag zijn we allemaal op de club voor een biertje en bovenal gezelligheid.
Freek is de brabo van de groep.
Rick is deze editie de opa van de groep.
Bart: waar Bart is, is een feestje
Thomas: op zoek naar Belgisch paspoort.
Jeroen: komt hij eindelijk eens terug uit 020 en weer lekker naar Dordt?

"Noord, West, Oost, Zuid"

De 11e editie bij NKV en de 1e editie van Shake. Dat konden wij niet missen. Wij zijn het welbekende, en wellicht beruchte, mannenteam van KV DOT. Wij staan bekend om de onzin die we uitkramen, de liters bier die door ons soldaat worden gemaakt en ik ben bang dat we ook bekend staan om onze inzet tijdens het toernooi, die voor verbetering vatbaar is. Ons motto is dan ook: “Waarom zou ik lopen, als ik vanaf hier kan schieten?”. De teams die ons kennen van vorige jaren zullen ons niet onthouden hebben vanwege het toernooi, maar wel vanwege onze gezelligheid. Dit zijn wij als individuen, in volgorde van het aantal Blind Date Korfbal Events dat we hebben bijgewoond:

Ramon Theunisse – 9e editie
Ramon is ook onmisbaar voor ons team. Ieder team heeft immers een ‘Pietertje’ nodig. Ramon kenmerkt zich aan de vele verhalen (het is aan jullie om te oordelen of ze waar zijn of niet) die hij verteld onder het genot van een biertje. Op zaterdag kenmerkt Ramon zich vooral aan hard roepen dat hij niets gaat doen, maar stiekem toch nog wel erg zijn best doet. Ik daag jullie uit om uit te testen hoe goed Ramon tegen zijn verlies kan!

Bram van Breda – 9e editie
Na jarenlang bekend te hebben gestaan als het vliegende projectiel in het veld, heeft hij de laatste jaren gewerkt aan zijn reputatie als mankepoot. Fitter dan ooit zal hij echter weer terugkeren naar de velden van Nuenen. Bekend als de Manolev van DOT (wel snel, maar het beste zonder bal) kan hij chaos creëren op en buiten het veld. En ook al heb je een uur over en geen gevoel voor humor… vraag Bram nooit maar dan ook nooit of hij een one-liner kent!

Joris van Aanholt – 5e editie
Joris staat denk ik het best bekend om de jongen die je zaterdag overdag overal ziet liggen en waarbij je je afvraagt of hij nog zal ademen. Toch moet je deze jongen altijd een biertje geven, want onder invloed is Joris ongekend gezellig en een toevoeging aan elk gesprek.
Wanneer ik aan Joris’ energieke waarde denk, hoor ik de stem van Philippe Geubels. Joris gaat zeer efficiënt om met zijn energie en korfbalt daardoor het meest volgens bovenstaand motto. Vraag ook eens naar zijn voortanden. Leuk verhaal.

Willem Jansen – 5e editie
Dit jaar willen we beter zijn dan ooit en daarom hebben wij Willem ingehuurd. Willem is een oud speler van DOT en komt tegenwoordig uit voor SKV Amsterdam. Willem is een feestbeest en een explosie aan gezelligheid binnen en buiten de lijnen. Met een goede dosis van niets te serieus nemen is Willem nuttig op elk moment van de dag. Daarnaast houd Willem ervan om anekdotes te maken, dus er staat gepland iets memorabels te gebeuren in zijn omgeving.

Wij hebben er zin in en kunnen niet wachten wat Shake ons gaat bieden, maar één ding is zeker; er gaan weer herinneringen gemaakt worden en anekdotes geschreven worden.

Grillhouse crew

Grill House crew

Dit zijn de dames van de Grill House!
Al jaren verzorgen zij met liefde en plezier jullie snacks, vrijdagavond maaltijd en overige tussendoortjes.
Dit jaar hebben zij de groep uitgebreid en wat verjonging er in gebracht.
De dames van de Grill House zijn dit jaar dichter bij het veld te zien en staan weer klaar om voor jullie het eten klaar te maken met veel enthousiasme en een goede dosis humor.
Kom gezellig bij ons langs voor een lekkere hap.

16-16 meer dan zat

Wild, wild west. Wilde cowboys die iedereen eraf schieten.

In het veld of op het feest, deze cowboys schieten erop los.

Deze cowboys hebben allemaal hun afzonderlijke namen, waar zij graag op aangesproken willen worden.

Xander alias ''de Beuker'': Beukt er aardig op los

Jorn alias ''de Trekker'': Haalt de trekker over waar nodig, lost dat schot alleen soms als losse flodders

Kjeld alias ''de Koekebakker'': Bakt er letterlijk niks van.

Elco alias ''de Lange Loop'': Lang eind waar niemand aan kan tippen

Brian alias ''de Tanker'': Vuurt keiharden kanonskogels

Roy alias ''de Runner'': Is niet bij te houden.

Lucky Shot

Lucky Shot zegt het zelf al. Met ons heb je altijd geluk! Wij zorgen ervoor het dat het feestje slaagt. Je herkent ons aan het feit dat we de last men standing zijn. Belangrijk voor zo'n zware derde helft. Vooral met de verlening. Korfballen? Zelfs dat kunnen we bij vlagen een beetje heel erg klein beetje, oke misschien niet als de beste maar wel als guys uit het wilde westen. Oh well het is wel duidelijk dat we super leuk zijn!

He, waar gaat dat biertje heen?

Wij zijn een mix van Zeeuwse mosselen en de chaotische tweeling uit nuenen, ookwel bekend als de terrorzusjes van Leeuwen.

De zusjes doen dit jaar alweer voor de 6de keer mee, maar dit keer met een ander team. Voor de Zeeuwse mosselen wordt het wel wat onwennig, zo ver verwijderd van de zee. Maar met de ondersteuning van de terrorzusjes moet dit sowieso goed gaan komen.

Deze dames zijn afkomstig van de mooie Eindhovense studenten korfbal vereniging : Attila!!

Naast korfballen hebben we nog een andere grote liefde, misschien raden jullie het wel, BIER. Wij gaan een feestje zeker niet uit de weg want ja waar bier is zijn wij. En daarom kijken we nu al enorm uit naar de vele biertjes die we mogen drinken bij Shake!

de barcrew

WhatsApp Image 2018 05 03 at 20.40.21

Na een lange tijd BDKE is het nu tijd voor SHAKE. zelfde concept, andere naam. Zoals elk jaar is het na het harde sporten tijd voor een feestje, en daar komen wij om de hoek kijken! Het toernooi verandert iets, en dat is ook het geval voor de barcrew.

Ons voorstellen is misschien overbodig, maar we doen het alsnog 😉 Naast oudgedienden Jac, Henk en Wil achter de buitenbar en Willem & Dennis achter de binnenbar is er op veler verzoek versterking gezocht in de vorm van vrouwelijk schoon! Namelijk oud deelneemsters Kelly en Karlijn!
In de middag- en avonduren staan wij voor jullie klaar en maken we er samen een topfeest van!

Lekker Scherp

Lekker Scherp 2018

Na onze gewonnen beachfinale en verloren veldfinale van vorig jaar willen we dit jaar geen revanche. We zijn nog steeds moe van deze dag. En willen we dit keer gewoon vanaf het moment dat de bar open is bier kunnen drinken.

Daniëlle: Is ons jonkie en ons groentje. Ze kan goed drinken, wodka is haar favoriete drankje. Al kotst de rest hiervan. Als Danielle de shotjes kiest kun je maar beter iemand bellen die je op komt halen, anders kom je niet veilig thuis. Ze is nogal hongerig, vooral als ze de kroeg uitgerold komt, je kunt dan altijd heel lekker eten bij haar thuis!
Pas op voor Danielle in het veld, ze is een pitbull.

Manon: is de nieuwe vriendin van Coen, gaat voor het eerst mee ook een groentje dus. Maar kan (nog) niet korfballen. Nu heeft ze een blessure, hopelijk is ze snel hersteld om de sterren van de hemel te spelen met ons.
Ze is de enige die geen bier drinkt, gelukkig is de wijn ook maar 1 muntje. En anders zijn er altijd nog de cocktails.

Lonneke: Zegt elk jaar dat ze mee gaat, geeft zich op en betaald netjes. Maar gaat dan uiteindelijk niet mee. Hopelijk dit jaar wel dus.
Lonneke heeft 1 groot geheim, dit word alleen onthult met Shake. Wil je het weten, vraag er dan na! Waarschijnlijk vertellen haar teamgenoten het eerder dan dat Lonneke het zelf kan vertellen.

Xanne: Ze is het makkelijkst overhaalbaar, vooral als het om drank gaat. Je moet vooral met Xanne in een bierpongteam als je wil verliezen, ze denkt altijd dat ze dit heel goed kan. Totdat ze gaat gooien.... Dit is wel het meest gezellige team dan, dus het is maar net waar je voor kiest.

Ilse: Houd de jonkies Xanne en Danielle op het rechte pad/uit de goot. Maar denkt wel altijd mee in hun meest slechte ideeën.. en doet uiteindelijk net zo hard mee. Haar broer (Coen, vriend van Manon) heeft alle chicks uit dit groepje gezoend. Fijn zo'n broer...
Ze is heel goed in de pot bij zich houden. In het begin werkt dit heel goed, dan staat er altijd meer dan genoeg drank op tafel. Maar meestal word dit in de loop van de avond minder en verdwijnt ze dan ineens. Waar ze dan is...

Uiteindelijk komen we vooral om te feesten en biertjes te drinken. Behalve Manon, die drinkt wijn.

Wie is de minderjarige?!

Ja hoor we zijn er weer, dit jaar sterker dan ooit. Misschien kennen jullie ons nog van vorig jaar, je weet wel die groep minderjarigen die nog niet mochten drinken.

Maar guess what!! dit jaar wel!! We zijn maar liefst allemaal 18 jaar of ouder.... of toch niet? zit er nog eentje tussen die minderjarig is??? ja... weet jij wie het is? ;)

Ongeregeld zooitje

Ongeregeld zooitje 2018, Sommige van ons kennen jullie al misschien.

De korfbal ervaring loopt enorm uiteen, Van heel veel ervaring tot geen, We komen vooral voor de gezelligheid, Maar willen ook wel ver komen in de strijd. Onze teamfoto heeft wat oefening nodig gehad, Op een gegeven moment waren we het allemaal zat. Opnieuw.....opnieuw......opnieuw.

Even voorstellen:

Demi is hier voor het eerst, Het drinken heeft ze al geleerd. Aan rosé bier nooit genoeg, Ze staat liever niet in het veld maar in de kroeg.

Inge is onze favoriet als het gaat om het luchtbed delen, Haar knuffels en die zachte deken gaan nooit vervelen. Helaas voor de mannen mag niet iedereen zomaar met haar kroelen, Je moet er geen gekke dingen mee bedoelen.

Sofie heeft een chick, Heren, maak je daar over maar niet dik, Haar chick heeft veel veren, In de liefde gaat ze toch voor de heren.

Samira houdt erg van sinaasappelsap met pulp in de morgen, Alvast een tip als je goed voor haar wil zorgen. Burrito’s houdt ze ook van, Wel met extra kaas dan.

Maud korfbalt nog niet zo lang, Maar voor pittige tegenstanders is ze niet bang. Ontbijt is bij Maud echt kansloos, Heel de gedachte van ochtend maakt haar al boos.

Maike zocht haar liefde in het buitenland, Echt een pokke end hoor dat Friesland. Meer dan 2 uur rijden naar huis, Maike is tegenwoordig een echte motormuis.

Meesterlijke Zesde

De belangrijkste reden waarom deze aantrekkelijke cowgirls meedoen aan Shake 2018 is om de leukste Brabantse vrijgezellen parels uit hun team te kunnen koppelen aan stoere wilde cowboys!

Heren, de dames willen jullie vooral leren kennen in real life en niet via Social Media. 

Deze charmante dames vinden het leuk als een stoere cowboy hen het hof maakt en ze uit hun comfortzone probeert te halen. Kleine waarschuwing vooraf, dit zijn de aller aller aller gezeligste meiden die tijdens Shake in Nuenen en omstreken te vinden zijn. Dit laatste hebben we helaas nog niet uit betrouwbare bron kunnen verifieeren. 

Ondanks hun cowgirls look op de foto zien zijn zichzelf als echte beachbabes en het is al meerdere malen gezegd, zij zijn op zoek naar echte wilde en stoere cowboys. Een van hun specialiteiten is scoren met een hand 😏;)

Kusjes, Roos,  Kayleigh,Mascha,Ana, Sara en Feya.

Vanavond achter de Tent

Bram
Deze jongen is lastig om te beschrijven. Tegenwoordig is hij er namelijk minder vaak bij. We no likey that. Echter, als hij mee gaat dan gaan alle remmen los. Hebben we ’s avonds een uitwedstrijd? Bram neemt een koelpack gevuld met alcoholische versnaperingen mee. Avondje mexen in de kroeg? Bram bestelt de shotjes! Het feit dat we hem kennen komt omdat hij op tijd heeft leren uitblokken. Anders was hij namelijk na de junioren doorgegaan naar de recreanten.. of DLKV. Het schottechniek van deze jongen is om te gieren. In een gesprek met hem mag je dit altijd benadrukken. Merk je toch al dat deze jongen je niet mag dan kan je beginnen over zijn afnemende haargroei op zijn hoofd. Op de rest van zijn lichaam neemt het juist toe. Verder kan deze jongen ook best aardig zijn. Wij proberen hem altijd zo min mogelijk te plagen, erg lastig want hij zet zichzelf tel-kens weer voor schut.

Coen
Binnen deze familie is iedereen in een grote kom met toverdrank gevallen. Een toverdrank om gigantisme te stimuleren. Zo ook Coen. Met zijn 2 meter 12 probeert hij door elk gebouw heen te kruipen als een ware Alice in Wonderland. In het veld komt ons dit erg goed uit. Zijn lengte tezamen met zijn Go Go Gadget armen maken hem een heersende rebounder. Bij de val in de kom met toverdrank heeft Coen wel wat implicaties opgelopen met zijn knie. Met de hoofdcoach heeft hij afgesproken rust te houden zodat hij wel met blinde date uuhh.. Shake mee te doen. Twee jaar geleden heeft hij ook al geshined met een blessure, als coach. Deze jongen zorgt er altijd voor dat hij erbij is.

Sjoerd
De afgelopen jaren hebben we steeds een stagiair meegenomen. Alle rotklusjes schuiven wij af op dit mensenkind. Vorig jaar was het Johan, het jaar daarvoor Sander, dit jaar nemen wij Sjoerd onder onze hoede. Zijn broers gingen de voorgaande edities mee. Onze ervaring bij deze familie is, hoe jonger, hoe extremer het kind. Of wij blij moeten zijn dat we hem mee hebben gevraagd moet nog maar blijken. Waar wij als verstandige kerels op zondagavond aan het normale rad draaien, gaat deze jongen altijd een stukje verder en draait hij alleen voor shotjes. Hierin neemt hij ons altijd weer mee ten gronde. Als een van ons in een slechte toestand is ten gevolge van de alcohol. Blame this guy.. Sjoerd is nu nog een junioortje, na de zomer mag hij de stap maken en met de grote jongens mee doen. Tijdens dit toernooi kan hij mooi oefenen voor de kelderklasse volgend jaar.

Sander
Deze jongen is semi-stagiair. Vorig jaar mocht hij snuffelen, dit jaar mag hij proeven. Spelend in het vierde team heeft niemand ooit met hem gekorfbald. Op de een of andere manier heeft hij er wel voor gezorgd om mee te gaan. Steeds vaker zien we dit type zoogdier uit zijn natuurlijke habitat kruipen en zoekt hij plekken waar hij zich voedt met alcohol.. en twee bitterballen. Sander is onze pillenbaas. Hij zorgt voor de rennies en paracetamollen voor ons. In de meeste gevallen komt het niet eens zover omdat hij alles zelf al op heeft.

Twan
Sinds 30 april 2017 zijn we Twan verloren. Op deze dag won Vitesse haar eerste prijs in 125 jaar, de KNVB beker. Twan is niet meer hetzelfde sinds deze zomerse dag in april. Op de huldiging draaide hij zo erg door dat hij zijn monnikskapspier brak. Zelfs hier zag hij vreugde in want hij herkende het woord Monnik dat hem deed herinneren aan het oude stadion van Vitesse, Nieuw-Monnikenhuize. Bij de naam Ricky van Wolfswinkel springen de knopen uit zijn broek. Twan zou het liefst stoppen met korfbal om elke zondag op de Theo Bos tribune plaats te nemen. Nog steeds is het ons gelukt hem hiervan te weerhouden. Als je Twan vraagt een nummertje op te zetten, weet je al wat er opgezet wordt: Walter Witlov & De Trollies – Geelzwart Vitesse Hart. Elke uitwedstrijd staat deze op repeat. Ook als we naar Assen of Roosendaal moeten.

Jorre
Na een moeizaam en mager jachtseizoen op zondagavond in “Bar Gezellig“ heeft deze jongen het roer om gegooid en zijn pijlen eindelijk op zijn diploma gezet. Dit bleek een gouden greep want hij is afgelopen januari afgestudeerd. Met een mooie diploma en een nieuwe baan verdient hij nu dan ineens echte centen. Hij is dan ook opzoek naar een leuke golddigger die met hem deze berg met gouden munten op wilt maken. Kieskeurig is hij niet, wel moet ze lief zijn, leuke kuiltjes in de wangen hebben en een goed gevoel voor humor hebben. Let the game begin.

Wild west Bakery & Espresso

Een van de vrijwilligersteams van Shake 2018 is de ontbijtcrew. Hun naam is in het thema aangepast naar "Wild West Bakery & Espresso. Via deze "biografie" stelt ook dit team zich aan jullie voor.

Hoi, Ik ben Leonie ben al een aantal jaren actief bij het shake toernooi (voorheen blind date toernooi). Ik korfbal zelf vanaf mijn 13de en met mijn 2 zoons ben ik helemaal in het korfbalwereldje gegroeid. Ik hoop voor jullie een heerlijk ontbijtje te maken op zaterdag ochtend. Speciale ontbijt verzoekjes kunnen altijd ingediend worden. Tot vrijdag, zaterdag of zondag.

Ik ben Miranda en niet bepaald een ochtend mens… vandaar dat ik op dinsdag avond mijn korfbal-kwaliteiten laat zien in de midweekse competitie. Maar voor een goed ontbijt op dit gezellige toernooi sta ik graag een keer vroeg op.

Ik ben Yolanda en al een paar jaar actief bij de ontbijt crew. Omdat er altijd wel een van mijn kinderen deelneemt aan het toernooi mag ik me alleen tijdens het ontbijt vertonen. Maar dat doe ik dan met liefde en plezier.

Ik ben Helga en ik weet eigenlijk niks te schrijven dus doe ik ook maar wat bij jullie ontbijt.

Goede morgen Ik ben Sanne, niet meer actief met korfbalspel, maar zet me nog graag in voor allerlei activiteiten bij NKV. En omdat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, ben ik ook daar graag bij!.

Ik ben Monique en eigenlijk heb ik niks met korfbal maar mijn 2 vriendinnen weten me elke keer weer enthousiast te maken (of over te halen) om iets te betekenen tijdens dit geweldige toernooi.

Ik ben Ilse als laatste toegevoegd om jullie van heerlijk gebakken eitjes te voorzien.


Laat het jullie smaken, jullie ontbijtcrew shake 2018

Goaldiggers

Voor de tweede keer doen deze 5 dames mee aan dit toernooi. Vorig jaar wonnen ze “bijna”, maar dit jaar zijn ze vastberaden te winnen.

Het scoren van een date in dit team had je vorig jaar moeten doen, want nu is bijna iedereen bezet. Wel hebben we onze leukste speler overgehouden en believe us she’s worth it. Maar jongens treur niet, de goaldiggers zijn het beste gezelschap dat je kunt hebben op dit toernooi.

De muziekbox is een standaard item in onze handtas. We houden van een muziekje tijdens het douchen, in de auto en eigenlijk overal wel. Wel lopen de muzieksmaken erg uiteen. Van de Nederlandse rap tot de sexy liedjes van Beyoncé. Daarnaast draaien wij ook onze hand niet om voor een stevige carnavalshit. Een groot feest dus.

Onze feeststemming slaat om in fanatisme wanneer wij op het veld staan, ieder heeft zijn eigen stijl. De een schiet bijna een gat in de wolken waar de ander de korf er bijna afknalt zo vlak als het schot is.

Als het even tegenzit zetten wij ons geheime wapen in, jullie zullen zelf moeten ontdekken want het is niet voor niets een geheim. Bij deze stellen wij: Maaike, Hilde, Amber, Sharon en Nina zich voor aan jullie.

Team Mclovin

Sam A.K.A. Captain Sambo

Het is ons weer een waar genoegen om onze captain naar voren te dragen. Met zijn gouden lokken zal hij als eerste het veld betreden, maar als er één ding is waar wij als team op kunnen rekenen: dat Sam het voortouw neemt in de derde helft. Als je hem vervolgens kwijt bent ligt hij waarschijnlijk ergens te slapen. Wij vragen ons wel eens af wat Sam zijn type precies is, meestal hebben we wel een goed idee als hij na de derde date zegt: ”Ik ben verliefd.” Pas maar op dat jij niet zijn volgende slachtoffer wordt.
Sams idee van een date? Gezellig samen een broodje knakworst eten. Meerdere personen spreken nog steeds na over Sam zijn knakworst, nergens anders in het land zijn ze zo lekker. Als hij vervolgens met die bloedmooie blauwe ogen in de jouwe kijkt zal je wegsmelten van geluk. Na zijn geweldige romance in Amerika moet Sam er toch ook weer aan geloven dat hij voor het zoveelste jaar op rij als vrijgezel naar het toernooi komt. Dus dames: Sla je slag! Deze jongen blijft niet lang meer op de markt.

Joris A.K.A. Mr. Mostert

Joris buigt zich nog steeds over de friteuse bij snackbar ‘De Natte Tosti’, met de komst van de nieuwe snack ‘de Mostertbal’ ging hij bijna het schip in. De bal die uit 90% mostert, 5% leverworst en een laagje paneermeel bestaat viel niet in de smaak bij de klanten. Toen hij besloot om ze zelf allemaal op te eten kreeg hij last van meerdere klachten. Hij moet zich nu overal rollend heen transporteren en hij kan alleen nog maar bier drinken met een rietje. Ook kan hij zijn blaas niet controleren, maar hij scheen daar al langer last van te hebben. Door zijn gewicht maakte hij nogal een rare indruk. Als je dan opmerkte hoe belachelijk hij eruit ziet zegt hij: “Dit is nu eenmaal mijn lifestyle nu.” We moeten er maar mee leven. Om weer af te vallen is hij tijdelijk naar Mexico en Colombia gegaan om al zijn vet weg te zweten op het strand en in de jungle. Ondanks zijn gebreken mag hij dit jaar weer mee naar Shake om te proberen een wedstrijd helemaal uit te spelen, we wensen hem succes.
Joris is bezet en je mag jaloers zijn.

Arthur A.K.A. King Arthur

Ergens in de drassige moerassen van een klein plaatsje in Nederland genaamd Nijmegen, daar leeft in de diepe grotten een wezen. Ik ben op onderzoek uit gegaan. Hij is al een jaar niet meer in het wild gezien, maar ik herken de geur als geen ander. Des te dieper ik de grot in ga, des te sterker de mix van Gin, Wodka en Red Bull mijn neusgaten indringen. Wat hoor ik daar? Kan het zijn? Ergens verderop hoor ik iemand roepen: “YEAAAHHHBOOOIIII”. Toen wist ik het zeker: Dit is hem. Ik tijger tussen de vieze onderbroeken en ik kijk omhoog, de deurklink van de deur voor mij gaat open, en daar staat hij in vol ornaat: de halfnaakte reuzenpanda, waar ik al zolang naar op zoek was. Pilsje in de hand, en heldere blauwe ogen die mij aanstaren. Voorzichtig steek ik mijn hand uit en geef hem de uitnodiging. “Oh Arthur, zou je alsjeblieft weer meewillen naar dat toernooi in Nuenen?”. Hij antwoordt: “Het mot maar weer” en hij geeft me een glimlach.
Arthur is 21 en vrijgezel.

Twan A.K.A. DJ TRD

Twan Twijfelde, hij had het zo druk met optredens tegenwoordig. Niet als DJ, maar als bingo-rad-draaier bij het bejaardentehuis ‘de laatste druppel’ in West-Nijmegen. Het was eindelijk bij hem doorgedrongen dat hij de perfecte stem heeft om nummertjes op te noemen. Helaas is Lingo al een aantal jaren van de buis. Maar helaas werd hij daar ontslagen omdat hij elke keer moest gniffelen bij het nummer 69, superflauw Twan.
Nu heeft hij zijn sportschoenen weer aangetrokken en is hij gaan voetballen, wat hij dus nóg minder goed kan als korfballen. Het is maar goed dat de coach niet heeft gezien dat hij stiekem een broodje kroket eet tijdens de rust, want dan zijn de rapen gaar.
Twan houdt verder van heavy metal en vingerverven. keertje daten? Geen probleem, hij neemt je mee naar de chicste burger king in de omgeving.
Twan is nog vrijgezel.

 Angelo A.K.A. Angel from above.

Angelo heeft weinig geleerd van de vorige jaren. Vorig jaar was hij gelukkig wel aanspreekbaar voor ongeveer de helft van het weekend. Zoals tijdens het beach-korfbal, dan leeft onze Angel helemaal op, hij begroef zich dan onder het zand en sprong uit het niets op als verassingseffect. Angelo is nu opgegeven voor ‘Wie is de mol? 2019’ als mol.
Vorig jaar deed Angelo weer veel gekke dingen, toen we hem even kwijt waren bleek dat hij een paar uurtjes bij McHettie meedraaide om consumptiemunten te verdienen, zo toegewijd is hij. Toen we zondag weer thuis kwamen was hij weer kwijt, hij lag toen in de tentdoek die wij die ochtend hadden opgevouwd en in de auto hadden gelegd, 2 dagen later was hij pas bevrijd. Angelo besloot dat het eens moest ophouden met dat bier drinken en is nu overgestapd op tequila, en dat werkt goed voor hem, geloof me.
Angelo is vrijgezel.

Jelmer, bijnaam: Jellybean

Jelmer is nu al bijna 19 jaar vrijgezel. Hij zegt zelf dat het een fase is maar de andere teamleden weten wel beter. Jelmer heeft het nogal moeilijk met het ontdekken van zijn eigen seksualiteit, en leidt aan een extreme vorm van narcisme. Hij werd vroeger als kleuter vaak gesignaleerd in de winkelstraat van Wageningen, waar hij zijn eigen reflectie in de winkelruiten probeerde te daggeren. Een jongen met een rugzakje kan je wel stellen. Omdat hij nu twee en een halve meter lang is, is er nog meer Jelmer om lief te hebben, wil jij dat stokje van hem over nemen? Stuur dan even een appje met de tekst 'Yell yell yell, ik wil jel wel.' naar teamcaptain Sam. Ik ben te bereiken via 0909-255255.
Jelmer houdt van iglo's bouwen, postduiven trainen en van zichzelf dus.

Motto: “Loop je nou naar me te loeren? Oh, Niet? Waarom dan niet?”

Jelmer A.K.A. Jello, is it me youre looking for?

The one, the only, it’s.. Jelmerrrrrr. Dat roept hij als hij het terrein van Shake oploopt dit jaar. Jelmer is ontzettend populair bij het evenement omdat hij met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Hij doet al best “lang” mee en maakt elk jaar weer een “grote” impact tijdens het toernooi. Toen Jaap zijn magische bonen plantte kwam Jelmer de volgende dag opeens uit de grond gespruit, waar een gouden haan op zijn hoofd een aantal eieren had gelegd. Jelmer ging in Rotterdam wonen en kreeg meteen een baan aangeboden bij Feyenoord, als lichtmast, waar zijn taak bestaat uit twee zaklampen vasthouden en stil te blijven staan voor zo’n 90 minuten per week. Jelmer houdt van zichzelf en dat mag iedereen ook weten, toen hij op zijn tinder-profiel had gezegd dat letterlijk alles aan hem lang was waren de vrouwen niet meer van hem af te slaan. Eentje is blijven plakken.
Jelmer is dus helaas niet vrijgezel.

Imme A.K.A. Die ene die ook mee moest.

Imme was diep teleurgesteld toen de ‘Mostertbal’ van de menulijst van Joris’ snackbar werd gehaald, hij was zo boos dat hij weigerde om nog met iemand van ons team te spreken. Opzich vonden we dat niet zo erg, want door al die zware Shag die hij rookt is hij toch niet te verstaan. Tegenwoordig hangt zijn paardenstaart al tot zijn kont en is hij de ultieme hipster geworden. Hij loopt elke dag als een of andere patser met zijn satijnen broek en zijn Oilily tasje over de markt van Wageningen te paraderen, wat een snob. Nu had hij zich aangemeld bij ons team zonder dat wij daar toestemming voor hadden gegeven, maar we komen blijkbaar niet van hem af dus het moet maar weer. Hij heeft gelukkig ook goede kanten, hij heeft een mooie glimlach en hij is een geweldige weddingplanner.
Imme is nog vrijgezel.

Winetastics 3.0

Winetastics 3.0 v2

Heeelloooo.

Wij zijn Winetastics 3.0. Alweer het 4e jaar dat we meedoen alleen ieder jaar andere meiden. Daarom stellen wij onszelf even voor:

Onze lieve Lau: Als eerste indruk kan lautje overkomen als een stille willie. Maar als je dr een drankje ingooit zijn die heupen niet te stoppen. Geef haar dan een baco’tje en ruimte op de dansvloer want dan gaat ze loesoeeeee

Marjolieno: Met ballen weet Marjolein wel raad? Naast korfbal kan ze ook nog is voetballen. Begin je openingszin met ‘Ancora’ en ze is binnen. Oja, als je iemand hoort schreeuwen is het Marjolein

Annemarietje: Pas bij het toernooi op dat je niet een bal tegen je hoofd krijgt. Haar bijnaam is ook wel lompe harry. Voor Harry is het wel een wedstrijdje in dr achtertuin, dus voor de afterparty is iedereen uitgenodigd.

Nico: D’r naam zegt het al: Nicole Lam. Haar bijnaam is ook wel: “ik-weet-niet-waar-mijn-alcoholgrens-ligt” weet jij deze te vinden? Nico is ook de leider van het team en zet alles op alles om te winnen.

Veratje: Vera hofman, de nieuwe van de groep, maar doet zeker niet onder aan de rest. Een lekker potje korfballen en een goed feestje is ze niet vies van. Haar specialiteit is dan ook de “Twerk”. En daarnaast is natuurlijk een plaatje voor de jongens…. Wie oh wie weet haar hartje te stelen?

Liesje: En dan heb je nog Lisanne. Degene die het langst meedoet van het stel. Wanneer ze een lekker drankje opheeft gaan die armen in de lucht. Gebruik de juiste openingszin en jullie worden vrienden voor het leven. Grijp je kans…

‘Ones you go Ines you never go Pines’

Voor ons gevoel kan het toernooi niet doorgaan als wij niet aanwezig zijn. Daarom doen we de organisatie dit jaar weer een plezier door mee te doen met het toernooi. Vooral het beach korfbal toernooi vonden wij vorig jaar een groot succes. Ines en Manon hebben er ontzettend van genoten, het was een perfect moment voor een middagdutje, zonder hadden zij het toernooi niet overleefd.
Dit jaar zullen wij ons echter wat beter voorbereiden. Niet door extra hard te trainen, maar door een sporttas vol met chips mee te nemen voor Mariëlle en Ellis. Bij deze wil ik excuses maken naar de personen die half doof zijn geworden omdat twee meiden kei hard CHIPS, CHIPS, WIJ WILLEN CHIPS, in hun oor kregen geschreeuwd. We zullen er voor zorgen dat de twee dames dit jaar genoeg voorraad hebben zodat jullie oren gespaard kunnen blijven.
We hebben nog even getwijfeld of we dit jaar wel weer zo’n grote tent mee moesten nemen, afgelopen jaar waren er op de een of andere manier wat dames verdwaald ’s nachts en konden plots de tent niet meer vinden. Gods zij dank hadden we Annelieke bij ons, die in de ochtend opzoek is gegaan naar de verstekelingen en ze in veiligheid heeft gebracht.
Afgelopen jaar zijn er ook weer aardig wat drankjes achterover getikt. Iedereen keek wazig door zijn ogen op zaterdagavond en dat kwam niet alleen door alle lenzen die niet helemaal goed zaten. Gelukkig konden we elkaar vinden met onze lokroep: ‘MARIEEEE.’

Ik gok dat de meeste ons wel kennen, en zo niet is de kans vrij klein dat je ons komend jaar niet tegen gaat komen. Ga maar af op de decibellen, dan vind je ons vanzelf.


Linda van Orsouw:
Op het moment dat ik aan Linda denk, denk ik meteen aan een bloedmooi meisje die vervolgens onbeschoft friet met uiensaus zit te vreten. Ja je leest het goed, Linda eet nooit, ze schranst. Een broodje kroket is op als je een keer met je ogen knippert. Buiten dat ze alles eet wat los en vast zit, ziet ze er alsnog jaloersmakend mooi uit.
Linda is super sportief, maar korfballend gezien heeft niemand een idee wat ze aan het doen is. Als je dit aan haar vraagt is haar antwoord namelijk ‘weet ik veel, ik doe ook maar wat.’ Maar zelfs met deze instelling is zij een aanwinst voor ons team. Hoe meer mensen, hoe minder ieder hoeft te spelen en dat is altijd fijn.
Linda gaat voor het eerst mee met het blind date toernooi, dus ben lief voor haar. (Als je dat niet doet gooit ze misschien een flugel flesje tegen je gezicht aan, en dat moet je niet willen).
Tip van Linda aan jullie: Als je geen keuze kan maken in wat je moet eten, bestel dan gewoon te veul en vet. Wat je niet meer op krijgt vreet ik toch wel op.

Reggie van Nuland
Reggie is een echte bierdrinker en wijn vindt ze niet te pruimen (of te druiven haha, omdat wijn gemaakt is van druiven snap je…? Haha ja).
Reggie giechelt dan misschien de hele dag, maar pas voor haar op in het veld… Ze heeft al is een gele kaart gehad en ze is niet bang voor een tweede!
Op het moment dat je heeeelemaal gedesoriënteerd bent omdat je te veel bier hebt gedronken, ga dan naar Reggie. Zij weet namelijk ALLES van topografie en kan je altijd vertellen waar je bent.
Tip van juf Reggie voor jullie: ‘Een goede buur is het halve werk.’

Ellis Jansen Venneboer
Hoe de fuck is nou die Ellis? Ja hoe kan ik haar nou het best beschrijven? Ik denk dat de beste beschrijving is: dat gekke wijf van DOT die naakt over het veld gerent heeft en daarmee haar kaartje voor Justin Bieber terug heeft verdient. Ik heb Ellis vaak naakt gezien, maar die keer zal ik nooit vergeten (en heeft me 10 euro gekost). Maar dat legendarische moment is natuurlijk niet het enige wat Ellis, Ellis maakt.
Ze is vooral heerlijk gek en ze is echt een super lekkerding, dat laatste willen we graag zo houden… Als ze zo dronken is dat ze begint te zwalken, begeleid haar dan alsjeblieft naar onze tent. Ze heeft een knipperlicht relatie met Henk, de stoeptegel, die er toch altijd weer voor zorgt dat haar gezicht er minder mooi uit ziet dan zonder Henk.
Tip van Ellis: kus Henk met mate(n).

Marielle van de Hurk AKA Muriel
Onze Muriel heeft sinds kort een eigen huis. Dit zorgt ervoor dat als we gaan afteren bij Marielle niet alleen Wouter moet wachten tot ze is mee gaat naar huis, maar IEDEREEN op Marielle moet wachten. Bij het blind date toernooi gaat dit ook elk jaar weer fout. Uiteindelijk heeft iedereen Marielle al 2 uur niet gezien en blijkt het dat ze nieuwe vrienden heeft gemaakt tijdens het tandenpoetsen. Denk maar niet dat zij dan nog mee loopt naar de tent. Eerst deden we nog ons best om haar mee te krijgen, maar die fase zijn we op dit moment wel voorbij. Ze vindt de tent wel en zo niet vinden wij haar de volgende ochtend wel, waarschijnlijk nog steeds kletsend bij het tandenpoetsen.
Als je tegen Marielle zegt ‘haha jij bent echt dronken’ en ze reageert met ‘nee hoor ik heb de hele avond appelsap gedronken’, niet geloven er zit ALTIJD vodka in de appelsap, ALTIJD.
Een van Marielle’s kwaliteiten is vanaf de andere korf scoren met een hand.
Tip van Marielle voor jullie: Gewoon appelsap is wel lekker, maar als je er vodka bij doet heb je er tenminste wat aan.

Ines Kieboom
‘Ones you go ines, you never go pines.’ Mocht dit nog niet duidelijk zijn betekent het plat gezegd gewoon dat als je Ines probeert, je nooit meer een piemel wil. Dat is Ines haar doel dit toernooi. We zijn al bezig om een mail op te stellen naar het bestuur om regenboog bandjes te scoren. Dat maakt het veel makkelijker, wordt Ines tenminste niet lastig gevallen door jongens waar zij niks van moet hebben.
Ik ben ontzettend blij dat Ines er dit jaar weer bij is want Ines is een doorzetter. Ze stopt niet na één wijntje en ze stopt ook niet na twéé wijntjes. Er komt een punt dat ze bedenkt ‘oké op dit moment kan ik eigenlijk echt niet meer, maar ik heb nog drinken. Op dat moment gelden er bijzondere regels: als Ines haar drankje vast heeft in haar rechter hand, mag je een slokje pakken, als Ines haar drankje in haar linker hand heeft is het een slokje voor Ines. Als haar drankje vervolgens op is, (en Ines niks van dat drankje op heeft), haalt zij gewoon weer een nieuw drankje die vervolgens ook weer door anderen (lees Manon) wordt opgedronken.
Ik ben blij dat Ines dit jaar weer mee gaat, dan heb ik tenminste iemand die lekker elke wedstrijd naast me op de bank komt zitten.
Tip van Ines voor jullie: Doe nooit water bij de wijn want dat is zonde.

Santos
Het is misschien heel erg, maar ik heb geen idee meer hoe deze schreeuwlelijk met haar voornaam heet… Santos is zonder de twijfel de beste dame uit ons team. Dit is misschien een mooi compliment maar voor haar is het eigenlijk heel irritant, vooral omdat ik niet wil spelen zonder dat Santos bij me in het vak staat, zodat zij twee dames kan verdedigen. Ik kan wel weer 100 grappen gaan maken over hoe Santos klinkt als een paard zonder amandelen na 4 uur, maar die grapjes zijn ook al een tijdje niet meer grappig. Wat nu helemaal hip is, is Santos haar maagzuur wat altijd naar boven borrelt. Daarom haal ik als de goede aanvoerder die ik ben 730 Rennies voor haar, zodat we er altijd genoeg bij hebben. Ik ga ze overal neer leggen zodat ze niet te kans heeft om te zingen dat ze een Rennie wil, als ze dat ook nog gaat doen moet ik ook nog een jaarvoorraad aan Strepsils mee nemen en oordoppen voor de rest van het team.
Tip van Santos aan jullie: Als je maar lang genoeg heel vals blijft zingen wat je nodig hebt, gaan mensen het vanzelf voor je regelen.

Manon van Dolleweerd (aanvoerder)
Dit jaar hebben wij een heerlijk groot team en daarom heb ik met pijn in mijn hart besloten dat ik wel vaste reserve wil zijn. Hoe moeilijk de keuze ook is, ik gun mijn team de speel minuten van harte en ik zal ze met luid gejoel aanmoedigen vanaf de kant (ofja luid gejoel, zo hard mogelijk, waarschijnlijk fluisterend). Wat je me wel zult zien doen is dansen en vervolgens zie je me meestal ook vallen. Soms tijdens het dansen, soms sta ik gewoon stil en val ik gewoon om, die dingen gebeuren nou eenmaal. Op het moment dat ik bij blind date aankom heb ik waarschijnlijk benen die de kleur hebben van een melkfles, op het moment dat ik naar huis ga lijken mijn benen op melkflessen waar smurfen in aan het verdrinken zijn aangezien ze helemaal onder de blauwe plekken zitten.
Verder heb ik wel altijd briljante ideeën, zoals tandpasta gebruiken als witte verf, je als je gaat wildplassen je beter gewoon je hele broek uit kunt trekken en lekker veel mensen mee nemen naar het blind date toernooi zodat je zelf niet hoeft te spelen.
Als je me zoekt kun je het best kijken op de wc of boven de prullenbak, er komt vast weer een moment dat ik ga kotsen.
Tip van Manon aan jullie: Je kunt wel stoppen met drinken, maar je kunt ook gewoon doorgaan.

 

 

Space Koibois

"De afgelopen drie jaar was onze teamnaam “Team 3 op veld 2”,
Dit jaar doen we echter als de “Space Koibois” mee.
Zomaar een andere naam, dat is een vreemd verhaal,
Was de oude naam toch niet meer zo geniaal?
Nee, daarover was geen twijfel bij deze mannen,
We willen de wedstrijdtafel gewoon meer laten ontspannen.
“Space Koibois” komt bij de Jeugd van Tegenwoordig vandaan,
En zo is er tevens een mooie match met het toernooi-thema ontstaan!

Onder onze nieuwe naam gaan we nu naar het Blind Date Event,
Een toernooi zo briljant dat het hele land het kent.
Ook hier is besloten om iets wat hetzelfde blijft, anders te noemen,
Maar dit kan de werkelijke gedachte natuurlijk niet verbloemen.
Want ook dit jaar zijn wij het team van Siebe en zal hij voorop gaan,
Niemand gaat er vanuit dat hij de verleidingen dit jaar wel kan weerstaan.
Dat hij een levende legende is hebben we vorig jaar al kunnen ervaren,
We hopen vurig dat hij dat hoge niveau dit jaar kan evenaren!

Tevens hebben wij door ons knalroze shirt veel bekendheid gekend,
Onze enige prijs en tien gratis munten, daarmee waren we zeer content.
Dit succes overtreffen is één van onze weinige plannen,
Opnieuw willen wij bekend staan als de best geklede mannen!

Als teamvulling zijn daar met Chiel en Willem twee ouden van dagen,
Na een avond zuipen zullen zij geen hele toernooi-dag kunnen verdragen.
Als ware parttimers gaan zij de jonkies weer speelminuten schenken,
Om ’s avonds lekker uitgerust opnieuw biertjes te gaan tanken.

Dat Kevin dit jaar weer mee gaat mag een wonder heten,
Want bij DLKV zijn we zijn korfbalcapaciteiten al bijna vergeten.
Onze herinneringen aan zijn brakke acties zullen echter nooit meer vervagen,
Zo wist hij vorig jaar op de terugweg tandpasta te spugen op een politiewagen.

Joris weet als niet-korfballer doorgaans de meeste doelpunten te maken,
Zijn mooiste actie blijft het echter om tijdens de wedstrijd af te haken.
Dit wist hij met een bijzonder goede reden echter wel goed te praten,
Dus ook dit jaar zal hij voor hond Guus onmiddellijk het speelveld verlaten.

Bas is onze zesde man en is al meerdere keren op het Blind Date geweest,
Een trouwe kracht en altijd aanwezig wanneer er wordt gefeest.
Daar staat hij dan nonchalant zijn evenwicht te zoeken tegen een lichtmast aan,
De volgende ochtend zijn de meeste herinneringen bij hem alweer vergaan.

Tot slot mag ook Tom mee, er is natuurlijk ruimte voor nieuw talent,
Hij is al drie jaar nieuwsgierig sinds hij al die mooie verhalen kent.
En direct heeft hij tijdens het weekend het nodige goed te maken,
Want bij ons laatste uitje lag hij lekker in zijn bedje te verzaken. "

Pink Ladies

 

 
   
   

Schudden voor gebruik

Ook dit jaar is het team uit Bodegraven er ook weer bij. Elk jaar een nieuwe opstelling, maar elk jaar gegarandeerd het leukste team!
Let’s start introducing ourselfs!

We hebben een C!
Coliene is na haar fantastische debuut van vorig jaar, ook dit jaar weer van de partij. Deze 18 jarige studente heeft afgelopen jaar keihard geoefend met biertjes drinken en is beter dan ooit. In het veld is ze erg fanatiek, maar ze heeft vooral zin in de welbekende '3e helft'. Het benaderen van deze meid is wel op eigen risico, want als ze eenmaal begint te praten dan houdt ze niet meer op.

We hebben een E!
Eva heeft de andere tot 5 minuten voor de inschrijving laten geloven dat ze het dit jaar ging missen. De heimwee bleek te sterk dus ook zij is dit jaar weer aanwezig. Trots op het team dat na 4 jaar steeds wat groter wordt. Nog altijd onhandig en altijd goed gehumeurd en zeker in voor een drankje.

We hebben de L!
Larissa, de jongste van het team, vond het vorig jaar zo leuk dat ze niet kon wachten om weer mee te doen! Maar ze is ondertussen eindelijk 18 geworden en dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Hiervoor heeft ze iemand nodig die haar kan leren goed te drinken ;) Natuurlijk behoort deze dame tot de fanatiekste van het team en moet je oppassen in het veld.

Lisa kwam er na een jaartje afwezigheid achter dat ze niet zonder kon en dat het event toch iets was om elk jaar naar uit te kijken. In haar vrije tijd houdt Lisa wel van een dansje en drankje en nu ze een tussenjaartje heeft met der studie komt dat soms zelfs door de weeks van pas. Al zorgt ze wel dat ze klaar voor de strijd in het veld staat de volgende dag, ondanks de kans op een bal tegen je hoofd (ervaringsdeskundige).

We hebben een M!
Mama Maike is onze meest ervaren deelnemer. Ze is chaoot eerste klas, maar als het gaat om haar team doet ze alles voor ze. Als moeder-overste let ze goed op haar kinders, al zijn de meeste groter dan dat zij is. Ze is niet de beste in het veld, maar zorgt met haar onbedoeld subtiele opmerking voor de grootste lol.

We hebben een S!
Steffi, voorheen bekend als de "ghost", hebben de andere na vele jaren zeuren eindelijk voor het eerst mee gekregen. Nu de naam is veranderd naar shake durft deze bezette dame het wel aan. Stef neemt met haar fanatisme zeker geen blad voor de mond, maar trek je dat niet te veel aan. Zodra het laatste fluitsignaal gaat is, heb je de meeste lol met haar.

We hebben een R!
Renee is ook dit jaar zeker weer van de partij. Helaas is het talent voor het vallen nog niet verdwenen en is ze zelfs nog onhandiger dan voorheen. Dit jaar wil ze net als vorig jaar weer een poging doen voor de winst. Of dit lukt is maar de vraag, maar met alleen haar aanwezigheid is het gegarandeerd een top weekend!

Wild Cats

Hoi allemaal! Aangezien vorig jaar een groot succes was gaan wij dit jaar ook weer mee naar het shake event. Dit jaar onder de teamnaam ‘wild cats’ om nu wel de titel te pakken. We zullen ons nog even kort maar krachtig voorstellen.

Chantal
C: Captain van het team
H: Hoelahoepen is naast korfbal mijn favoriete bezigheid
A: Avontuurlijk ben ik wel, want ik hou van een ritje in het bos
N: Nagels altijd gelakt
T: Tatoeage zetten wil ik graag
A: Altijd in voor een goed feestje
L: Liefde van m’n leven heb ik nog niet gevonden

Noa
N: Nachtleven daar hou ik van
O: Onbereikbaar ben ik voor de jongens
A: Antje was vroeger een vriendin van mij

Ilse
I: Ijsjes vind ik lekker
L: Lam worden is mijn ding
S: Spontane jongens vind ik erg leuk
E: Erfelijkheid is mijn favoriete hoofdstuk bij biologie

Nynke
N: Nuchter ben ik niet vaak
Y: Yves Saint Laurent is mijn lievelingsgeurtje
N: Nachtclubs, daar ben ik vaak te vinden
K: Kakken doe ik 3x per dag
E: Eten doe ik graag

Lola
L: Lolly’s vind ik erg lekker
O: Ovenfriet vind ik niet te vreten
L: Lastig voor de jongens, ik ben bezet
A: Anubis is mijn lievelingsserie

Jongens zonder Zijwieltjes

Al een aantal jaar is deze groep van de partij, met altijd dezelfde vaste kern. Vanaf één van de eerste edities, van toen het nog het blind date korfbal event was, waren deze jongens er al bij. Na een aantal jaren zijn deze Daltons dan ook al een stuk bekender en ervarener geworden. Onder tussen zijn het dan ook de Jongens zonder Zijwieltjes. Voor degene die nog niet bekend zijn met de groep, hieronder een biografie over Erwin, Fabrice, Lars, Mike, Tim en Roel.

Erwin
Deze cowboy schiet vanaf de meeste gekke plekken in het veld raak, maar zodra hij onder de korf komt gaat het mis. Met zijn bijna twee meter zou je dit niet verwachten, maar na een potje korfbal kan het zomaar de verkeerde kant op staan. Voornamelijk zijn pink wil nog wel eens in een gekke stand uitkomen. Na een carnaval volledig met een hand in het gips, stinkend naar alle mogelijke soorten bier, staan zijn vingers ondertussen wel weer helemaal recht. Gelukkig voor alle feestgangers, want een stukje gezelligheid is er dan extra bij.

Fabrice
Prosit senior, prosit corona, ad Fabricio. Slaat uw pils dood: geen probleem. Dan komt meneer de Praeses met zijn das onder luid gegalm van enkele studentenliederen op zijn trouwe paard aan gegaloppeerd. Met één enkele beweging naar achter verlost hij u dan van uw drank en neemt u mee naar zijn paleis: de tent van de Jongens zonder Zijwieltjes. Daar geeft hij u een plek aan de vierkante tafel en laat u genieten van de meest mooie drankspellen.

Lars
Sinds kort is er bij het toernooi een leeftijdsgrens. Dat is voor deze jongen echter geen probleem. Mocht er bij de poorten van de saloon namelijk gevraagd worden naar zijn leeftijd heeft hij hiervoor een passend antwoord. Als een echte heer doet hij dan zijn “petje af” en verkrijgt hij de toegang tot de saloon. Dus als u na een avondje té hard te zijn gegaan tijdens stappen de saloon niet meer in mogen, neem dan deze cowboy mee en geen enkele sheriff zal u weigeren.

Mike
Mike zal in het strijdveld der korfbalspelen niet zo snel te hard gaan. Echter, op de vrijdag tijdens het Shake toernooi kan dit wel eens gebeuren. De plaatselijke MC Hetty biedt dan nog wel eens het laatste redmiddel om de avond door te brengen, maar de zaterdag is dan al snel als Arnhem: een brug te ver. Dus mocht je vrijdags denken na een mooie en gezellig avondje: “Deze Dalton moet er zaterdag ook bij zijn!” Dan dagen wij jou uit om hem erbij te houden!

Tim
In het warme wilde westen zal deze jongen niet gemakkelijk overleven. Met zijn voorliefde voor stamppot en voornamelijk bekend staand om zijn iets wat te grote muts, is het wilde westen niet geschikt voor deze cowboy. Deze ‘Lucky Luke’ schiet sneller dan zijn schaduw, maar dan van het ene naar het andere vrouwelijke schoon in de saloon. Maar toch schiet hij altijd wel een keer raak en wellicht mag jij wel mee naar zijn eigen tipi tent.

Roel
Sinds kort zijn wij bekend met een nieuw uitzonderlijk talent van onze Roel. Naast dat deze jongen al een gehele tijd rond galoppeert op zijn witte paard met zijn Brabantse schone, is deze jongen ook vaardig in de saloon. Waar enkele van ons al moeite hebben met één enkel magisch drankje genaamd Flügel krijgt deze strijder het voor elkaar om vele, misschien wel tientallen van deze magische drank in één keer achterover te slaan. Indrukwekkend, zoals dat eruit ziet. Dus mocht dit magische drankje aanwezig zijn tijdens het weekend, wie durft dan deze King Arthur uit te dagen voor een echte laatste strijd der Mohikanen.

De Daltons

Na een geweldig eerste jaar hebben wij besloten om onze toernooi ervaring met een jaar te verlengen en zullen wij s ’avonds weer helemaal de boef uithangen. Omdat de toernooiorganisatie besloot had de naam te wijzigen konden wij niet achter blijven. Na de toernooiwinst van vorig jaar zullen de wessterretjes dit jaar met een nieuwe naam deelnemen.
Aankomend jaar zijn wij te bewonderen onder de naam de Daltons en dit is niet de enige wijziging in ons team. Ook zullen twee boefjes de bende versterken. Omdat deze nieuw zijn zullen we ze als eerste kort voorstellen, daarna stellen we de rest voor.
We beginnen met het grootste boefje van allemaal:
Niels Dalton
Boefje Niels is een echte ijdeltuit. Hij kan niet vaak genoeg voor de spiegel staan en is niets zonder een bus haarlak, als je haar maar goed zit. Deze jongen is ook goedkoop, want hij is na 3 bier van de kaart. Wel kan deze opdonder de sfeer er goed inbrengen. Helaas zal hij de vrouwtjes wel moeten teleurstellen, hij is al bezet.

Lucky Luc B.
Voor onze nieuwe Lucky Luc zal het even wennen zijn om op een toernooi mee te doen waar een echte sport beoefend wordt, deze cowboy voetbalt namelijk. Met het biertempo zal hij aardig meekomen, wel zal het aanpoten worden voor hem. Zowel binnen als buiten het veld.
Helaas voor de dames zal ook onze tweede nieuweling het hele weekend een rood bandje om zijn pols dragen.

Lucky Luc J.
Deze jongen was vorig jaar ook al van de partij Deze jongen is een echte ‘Lone Wolf’. Ondanks alle telefoonnummers die hij vorig jaar op zijn masker ontving heeft hij in de liefde nog niet raak geschoten, Gelukkig doet hij dit binnen de lijnen wel regelmatig. Hij houdt van een feestje en gaat door tot in vroege uurtjes.

Roy Dalton
De persoonlijkheid van Roy kan je een beetje te vergelijken met Averell Dalton. Hij is wat lomp maar toch heeft hij een hart van goud. Roy is een echte gentleman die de dames versiert met wat slingers, feesthoedjes en toeters. Daarnaast is dit boefje altijd in voor een drankje.

Max Dalton
De persoonlijkheid van Max komt het meest over met Joe Dalton want, deze jongen is de verstandigste van het stel, maar kan ook wel eens met een par goed gerichte woorden uit zijn mond flappen. Max is een echte chef, hij doet namelijk een opleiding tot kok. Helaas voor de dames heeft hij thuis al een meisje zitten die zijn lekkere creaties mag proeven.

Koen Dalton
Nee, origineel zijn ze niet bij ons met de voornamen. Na twee Lucjes hebben we, net als vorig jaar, ook twee (c/k)oenen. Koen is de student van de gezelschap, hij is namelijk de enige die niet veilig bij zijn pappie en mammie woont, maar een eigen studentenkamer heeft. Daarnaast is Koen een echte danser. Wanneer het feest dreigt dood te gaan brengt hij de sfeer er weer in. Ook zal je hem herkennen aan de kreet die hij schreeuwt bij een doelpunt: “HOTSEFLOTS!!!


Coen Dalton
Deze dalton is altijd op jacht naar nieuw vlees en zal graag een de barman van een paar drankjes overvallen. Hij gaat altijd netjes gekleed door het leven en zijn cologne is van kilometers afstand nog te ruiken. Coen houdt veel van feestjes en blijft door feesten tot de late uren en meestal komt hij niet zonder begeleiding van een leuk vrouwke thuis. Toch heeft cupido nog niet raakschoten bij dit boefje. Ben jij diegene….?

Diemteam 2.0

Daar komt Diemteam 2.0 aan op hun paarden door de prairie. Van het verre oosten naar het shake toernooi in het wilde westen. De indianen Demi, Femke, Eva en Manon zijn daar nog nooit geweest. Diemteam 1 heeft ons al genoeg spannende verhalen verteld en stuurde ons nu eindelijk zelf op pad. Deze verhalen worden nu wel wat ouderwets. Onze missie is dan ook om vernieuwde en eigen avonturen te beleven. Ook indiaan Celine zal dit jaar deelnemen aan Diemteam 2.0. Zij heeft al wel ervaringen op gedaan op eerderen avonturen op dit toernooi maar heeft nog van alles in petto om er ook dit jaar weer een geweldig toernooi van te maken. Hopelijk kunnen wij onze missie behalen met wat cowboys aan onze zijde. Deze indianen kunnen namelijk nog wel wat stoere cowboys gebruiken. Wij, als indianen zijn namelijk dit toernooi van alles van plan maar met een cowboy is dit allemaal iets makkelijker te bereiken. Stoere cowboys en spontane indianen op één veld, dat kan toch eigenlijk niet fout gaan. Gelukkig gaat het voor ons niet om de winst. Plezier maken is het enige wat telt. Deze indianen houden namelijk wel van flink wat gezelligheid, gelach, drankjes en dansjes. Met onze soepele indianen heupjes veroveren we de harten van alle in cowboys in de zaal en dan ook nog in onze sexy jurkjes.. dan zijn we helemaal niet meer te weerstaan.

PROJECT X

Deze meidengroep gaat pas een paar jaartjes mee, maar zijn al wel bekend met de manier van koppelen tijdens blind date toernooi. Elk jaar was het weer raak en werd een van de leukste en gezelligste matches gemaakt. Sommige blijven zelfs na het blind date toernooi nog opzoek naar de leukste match. Wij stellen u allen graag voor aan de dames achter PROJECT X

Meike
Wild wild west,
bij Meike zit je het best!
Met der bos vol krullen,
zal ze de oren van je hoofd af lullen.
Met haar studie afgerond, nee niet in de kennis van heren.
Wil ze toch dat jullie het blijven proberen.

Isa
Wild wild west,
ons Isa ligt het liefst in haar nest.
Tot het moment dat de zon ondergaat,
dan weet je dat Isa op de dansvloer staat!
Want van winkelen en uitgaan is deze meid een ambassadrice,
ging dat door haar blessure dit jaar wat minder, Nee je hebt het niet voor het kiezen!

Sanne
Wild wild noord,
Sanne is overal waar je eten scoort!
Deze meid denkt aan eten en avondjes met vriendinnen,
en een goede pot tennis om je weekend mee te beginnen.
Met korfbal is ze al enkele jaren gestopt,
is dat wel slim, als jij je met zoveel eten vol propt?

Melissa
Wild wild oost,
al 4 jaar op rij niet geoogst.
In en om de Nuenense velden, Blijkt ons Melis niet goed in “score”.
Bij ons enige twijfel, met de verhalen die we horen.
Dus heren laat maar zien aan ons Melis,
Hoe dat score eigenlijk is!

Lieke
Wild wild zuid,
in de zon ligt ons Liek het liefst languit!
Dus hopen op het mooie weer en koude drankjes, is wat zij dan ook doet,
Maar dat komt het eerste shake weekend vast wel goed!
Een leuke match voor de gezellige dansjes in en na de sport,
Dat is hoe het volgens Lieke echt hoort.

De Pelgische Bieten

De Pelgische Bieten komen in 2018 voor de vijfde keer naar Shake. Deze leuke Belgische gasten zijn echte bourgondigsche types, die weten waar de prioriteiten liggen tijdens het weekend. Zodra de heren de tent hebben afgeleverd, zal eerst de tap aan een grondige inspectie onderworpen worden om te zien of Henk (onze barcrew teamcaptain) zijn zaakjes wel onder controle heeft. 

Daarnaast zijn deze stoere Belgische gasten buitengewoon charmant richting alle dames tijdens het Shake Event. Het is ook altijd gezellig in hun nabijheid en vervelen zul je je nooit. Buiten korfballen, waar ze toevallig ook erg goed in zijn, weten ze ook de stemming te maken tijdens de feestavonden.

Waar Koen, Sten, Jaro, Nick, Philip, Jeffry, Jan en Gianni al hun creatieve inspiratie in een prachtige foto hebben gestoken, vertrouwen ze de tekst van hun biografie toe aan de organisatie. Dit was namelijk wat ze ons toestuurde: "De derde helft, vooral in de verlenging, Als party animals tot in de kleine uurtjes Hoeren neuken nooit meer werke Gewoon de beste belgen ooit Cowboys Cowgirls Drank , drank , vrouwen en een beetje korfbal ? Jullie kennen ons goed genoeg , verzin maar iets ??".

Namens de organisatie heten wij deze heren van harte welkom op Shake the Wild Wild West en als alle Belgische korfballers zijn, zoals jullie, dan mogen er van ons nog veel meer naar Shake komen.

Uitmuntende Zesde

Deze gezonde kerels hebben een hekel aan een moetje en willen zich graag profileren als een moderne en vrijdenkende groep mensen. 

Twee teamleden zijn inmiddels bezet maar iemand veraden doen ze niet, dus dames hier ligt een interesante opdracht.

Contact leggen doen ze het liefst in real life en dan zijn ze vooral op zoek naar leuke Cowgirls.

Naast het "Uitmuntende zesde" luisteren ze ook naar de naam "Die lange en de rest". Die lange is dan Thijs, die overal bovenuit steekt en dan ook de baken binnen het team is.

 

De organisatie (echt)

Omdat we jullie verplichten om jezelf voor te stellen door een Biografie van je team in te sturen, zijn wij van mening dat wij dan ook niet kunnen achterblijven. Dus hebben wij afgelopen zondag onze paarden bestegen en zijn in galop naar de Nuenense prairie gestoven, alwaar we in een overweldigende zon een heuse foto shoot hebben gehouden. Met onderstaande foto als geweldige eindresultaat.

En hierbij de biografie van de organisatie, ons team bestaat uit Martine, Wilma, Hans en Laura (vlnr of de foto).

 

Hans

Vanaf de eerste editie aanwezig bij Shake (voorheen Blind Date) en onder andere mede verantwoordelijk voor techniek en entertainment. In het dagelijks leven run ik een eigen bedrijf dat actief is in audiovisuele installaties en oplossingen. Zeg maar alles wat te maken heeft met geluid, licht en video in het entertainment en presentatie wereldje.

Waarom ik in dit team zit, is omdat ik organiseren leuk vind en ervan kan genieten als ik andere mensen zie genieten. Als iedereen, ook de vrijwilligers, dan ook op zondag met een tevreden gevoel naar huis gaan is voor mij de missie geslaagd.

Daarnaast houd ik ervan om uitdagingen aan te gaan. Het uitvoeren van een, door de jaren heen opgebouwd, draaiboek is dan ook geen optie. Met het thema “Shake the Wild Wild West” hebben we dan ook een aantal leuke uitdagingen voor ons, om jullie allemaal weer te verrassen en een ongelooflijk leuk weekend te bezorgen.

Ondanks de hoeveelheid werk die er nog rest voordat het 29 juni is, kan de tijd tot Shake mij niet snel genoeg voorbij gaan. Als een poor and lonesome cowboy ga ik op pad naar de eerste uitdaging en zo hoop ik op tijd bij Shake aan te komen.

 

Wilma

Ik mag al vanaf de eerste editie deel uitmaken van dit unieke Event. Het eerste jaar als deelnemer….. laten we hier maar niet verder op ingaan. Daarna met heel veel plezier de plek naast Hans ingenomen in het organisatie team.
Twee jaar geleden er een jaartje tussenuit geweest, maar mijn Shake bloed kruipt waar het niet gaan kan en tijdens de jubileum editie weer heel snel mijn plekje terug gevonden.
Verantwoordelijk voor alle sociale contacten met Jan en alleman , voor alle knuffels en wijze woorden, voor wilde en soms wat minder wilde ideeën. En zoals passend bij mijn leeftijd , moeder overste van het hele span.
Shake is voor mij Passie en unieke momenten die wij als organisatie mogen beleven met jullie.
Deelnemers ieder jaar weer opnieuw ontmoeten en verassen en als iedereen dan op zondagmiddag weer met zoveel mooie woorden en complimenten het terrein verlaat kan ik alweer niet wachten op volgend jaar.

Shake is ook durven vernieuwen en ondanks dat dit soms best eng is gaan we er dit jaar weer helemaal voor.
Dit jaar “Shaken we the Wild Wild West””. De ideeën die bij ons als organisatie maar ook bij de vele vrijwilligers over de “Saloon Bar heen vliegen zijn verrassend en uitdagend, maar ook heel inspirerend.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen jullie te ontmoeten op SHAKE xxHowdy cowboys and girls ik ben Martine,

Mijn eerste ervaring met SHAKE! was in 2014 niet in de organisatie maar als barvrijwilliger, ik heb met veel plezier achter de bar gestaan dat jaar, maar vooral mijn ogen uitgekeken op dit fantastische event. Wat een hoop werk werd er verzet, maar wat een ongelofelijk leuk, uniek, en gezellig evenement. Strak georganiseerd, maar toch een ongedwongen sfeer.

Enige tijd na editie 2014 werd mij gevraagd me bij het organisatie team te voegen, in het dagelijks leven ben ik operationeel manager, dus organiseren en regelen zit er wel aardig ingebakken en ik heb dus ook meteen ja gezegd.Inmiddels heb ik al weer 3 edities meegemaakt als organisatielid en ik kan je vertellen dat ik dit met onwijs veel plezier doe. Ik hou ervan om nieuwe dingen te bedenken en te vernieuwen/verbeteren. Elk jaar als de editie er weer op zit en wij moe maar voldaan terugkijken op het event wat zojuist plaats heeft gevonden, borrelen er bij mij al weer allemaal ideeën op voor de volgende editie. Dat is wat SHAKE met mij doet, het geeft mij energie, energie om er ieder jaar weer een fantastisch feest van te maken!

Ik heb er weer zin in en ik kan niet wachten tot we kunnen gaan SHAKEN in the Wild Wild West!

 

Laura

Als jongste wordt dit mijn 3e jaar als lid van de organisatie. Daarvoor ben ik zelf deelnemer geweest. Daardoor kijk ik misschien meer vanuit de deelnemer naar dingen dan de rest.
Ook heb ik de pr-crew gedaan, daarna is mij gevraagd of ik me bij het organisatie wilde voegen. Dit doe ik met veel plezier!
Zoals bij ons allemaal geeft het enthousiasme van de deelnemers, maar ook zeker van de vrijwilligers ons heel veel energie!

In het dagelijks leven werk ik in een café. Door mijn ervaring daarin ben ik tijdens Shake ook verantwoordelijk voor de horeca.
Ik heb er weer heel veel zin in, en kan niet wachten tot het 29 juni is! Tot dan!!

Tiet(el)verdedigsters

2018 terug van weggeweest,

We zijn er weer bij, want wij als Temption Girls zijn dit jaar van de partij. Al veel te zien op tv, dus wij dachten waarom doen we hier ook niet een keer mee. Dus Nuenen is nu aan de beurt, dus welke teammatch krijgt onze relaties kapot getreurd.

Vorig jaar de beste, en met onze komst gaan wij dit jaar ook weer die titel voor jullie verpesten. De titel staat nu op onze naam dus wij zeggen: GAAN MET DIE BANAAN.
Ons fixen kan/mag je wel, want met een vlotte babbel ben je er vaak snel. Maar pas op, op sommige van ons zit helaas al een stop, dus dat wordt geen hop on hop off.

Met onze oh zo sexy matches op de foto, wordt het een hele uitdaging om ons te verleiden. Wie o wie durft het aan met ons als match, maar HO wacht dat dat gebeurt niet zomaar, want wij verwachten jullie wel op zijn best!
Onze mannen laten ons aan ons lot over, alleen moeten wij wel weer die titel gaan veroveren. Met onze nieuwe team naam de Tiet(el) verdedigsters. Laten wij zien wat wij jullie kunnen geven.

Het team dat met ons matched heeft net zoveel strijdlust als onze 6/7. Nu ons derde jaar alweer, dus ook geen twijfel deze keer.
Maar om niet te vergeten komen wij ook om ons zelf drankjes te geven. Biertjes, wijntjes, en om zeker niet te vergeten die lekkere cocktails. Alles kan er altijd in want dat geeft ons de meeste party zin.
Zo veel als wij drinken op een avond, zo goed staan wij fruitig te sporten, als fitgirls zonder kater. Die titel is weer van ons dus waag je maar zeker over onze komst.

Wij hebben er weer super veel zin in, dus we hopen op een goeie stemming!!

Nu even ter zake over ons,

Iris:
Zet Utrecht op ze kop, want met haar fix moves staat ze vaak aan top. Speelster van Wageningen 1 dus dat betekent voor haar al 1+. En bij oranje deed ze ook nog eventjes mee., Roeien was het niet helemaal, maar dat maakt iris niet minder kaal. Op haar mondje is ze niet gevallen, want ze is een babbel.
Status: Single

Britt:
Dansje hier dansje daar, ja onze Britt is altijd fix klaar. Uiterlijk erg belangrijk, want dat is iets wat haar niet mag ontruimen. Bedienen doet ze graag, dus een drankje is ook zeker op ze plaats. Een tijdje niet gekorfbald, maar ze is zeker niet minder voor gebruik.
Status: Single

Laura:
Alles kan kapot zeggen we vaak, want ja daar was opeens haar prins op het witte paard. Erg onder de plak, want Laura is niet meer op het versier pad. Oppassen zou ik wel, want de politie zit nu wel erg in haar vel. De Spits van het team, want zei schoot onze titel er vorig jaar in.
Status: Bezet

Lisanne:
Party’s hier en daar ja, de HAN gaf dit haar. Gebonden aan een echte sportman, want dat is wat Lisanne ook echt kan. AH girl on top, want ze zet alles op ze kop. Dansjes op de vloer, nee het boeit er geen ene moer. Vrolijke en spontane meid, ja dat is waar Lisanne naar toe leidt.
Status: Bezet

Maxime:
Een Sluwe maar een uitdagende dame, maar helaas jongens ze moet ook haar hart besparen. Maar voor pijntjes echt of nep, ze zal je verzorgen met haar fysio skills in elk bed. Korfballend niet onderschatten, want met haar snelheid kan ze je zo aanpakken.
Status: Bezet

Lisa:
Lisa is onze heerlijke en knappe meid, ben je in het donker vaak kwijt. Je kan haar vinden in de disco of de pub. Deze It-girl is on top. Haar humor trekt zeker een volle zaal. Maar zoek je ruzie met haar dan is je leven gelijk klaar.
Status: Single

Fay:
Hard studerend altijd, maar haar aanwezigheid is een feit. Gezellig in de weer, Ja samen met onze Vince de echte heer. Zeker niet te missen, want met haar lengte is ze nergens te wissen. Twijfels heeft ze nog steeds, maar is ze er bij dan is zij het feestbeest.
Status: Bezet

 

DIEMTEAM ™

Melissa, Moniek, Chantal, Roos en Annemarie

Vroeger speelden wij al dagenlang

Allemaal verkleed als kleine zilverslang

Wij zijn lief en zoeken een stoere vent

Een die sprekend lijkt op ‘Old Shetterhand’

Op het Shake event zal de tijd snel gaan

Wij (authentieke) indianen zijn niet te verslaan!

Dus mannen; pak je lasso maar

Want zo matchen cowboys met indianen

Wij rijden over prairies

Het hele weekend op zoek naar avontuur

Als jullie ons hebben gevangen

Geven wij ons nog lang niet over

Maar dansen we samen rond de totempaal

Dus mannen: pak jullie lasso’s maar

En vang ons allemaal!!

 

p.s. Wij zijn uniek, prijswinnaars en hekkensluiters op de feesten!